Gata in mai putin de o ora, aceasta reteta este o combinatie delicioasa intre negrese si cheesecake, pentru zilele in care chiar nu te poti hotari.

Negresa cu cheesecake
Timp total 55 minute

Ingrediente

  • 230g crema de branza
  • 1/4 cana de zahar
  • 1 ou
  • 1 ceasca fulgi de ciocolata
  • 1/4 ceasca de unt
  • 1 ceasca fulgi de ciocolata
  • 1/2 cana de zahar
  • 2 oua
  • 2/3 cana de faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita de sare

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se unge o tava.

2. Se combina crema de branza cu 1/4 cana de zahar si 1 ou. Se bate bine. Se adauga 1 ceasca de fulgi de ciocolata in amestecul de branza. Se pune deoparte.

3. Se umple o cratita cu apa si se da in fiert. Se opreste caldura si se pune un bol termorezistent deasupra cratitei. In bol, se combina untul cu restul de cesti de ciocolata. Se amesteca pana se topeste. Se pun restul de 1/2 cesti de zahar si 2 oua intr-un bol, apoi se incorporeaza faina, praf de copt si sare. Se adauga ciocolata pana se amesteca uniform.

4. Se toarna jumatate din aluat in tava preparata. Se raspandeste amestecul de branza peste stratul de ciocolata. Se adauga amestecul de ciocolata ramas. Folosind un cutit, se fac onduleuri intre stratul de ciocolata si cel de branza pentru a face un model.

5. Se coace in cuptorul preincalzit la 175C timp de 25-30 de minute. Se raceste bine, apoi se taie in patrate si se serveste.