O reteta foarte simpla, pentru care nu ai nevoie decat de 4 ingrediente.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 4 oua
- 2 cani de ciocolata cu alune
- 1 cana faina
- 1 cana de zmeura congelata
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 180C. Se unge o tava si se tapeteaza cu 2 straturi de hartie de copt.2. Cu ajutorul unui mixer electric, se bat ouale timp de 8-10 minute pana se ingroasa si devine cremos.
3. Intre timp, se pune ciocolata intr-un castron termorezistent, asezat peste o oala de apa fierbinte. Se amesteca ocazional, timp de 4-5 minute sau pana cand incepe sa se topeasca.
4. Se adauga ciocolata peste amestecul de ou. Se bate in continuare timp de 1 minut sau pana cand sunt bine combinate. Se adauga faina. Se amesteca bine. Se adauga zmeura. Se toarna amestecul in tava preparata. Se niveleaza cu o spatula.
5. Se da la cuptor timp de 40 minute sau pana cand partea de sus se intareste. Se lasa sa se raceasca complet. Se servesc taiate in patrate.