Aceasta reteta este perfecta de preparat alaturi de copii, iar produsul finit este delicios.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 125g unt
- 50g ciocolata neagra (50% cacao)
- 2 oua, batute usor
- 1 lingurita de extract de vanilie
- 225g zahar pudra
- 50g faina
- 1 lingura cacao
- 1 lingura praf de copt
- 125g nuci amestecate, alune si alune braziliene, prajite si tocate
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartiede copt.2. Se pun untul si ciocolata intr-un castron mare peste o cratita cu apa care fierbe, asigurandu-va ca castronul nu atinge apa. Se lasa timp de 4-5 minute sa se topeasca, se scoate de la caldura si se amesteca bine.
3. Se adauga toate celelalte ingrediente in castron si se amesteca bine. Se pune compozitia in tava si se netezeste suprafata. Se coace timp de 25 de minute. Se raceste in tava timp de 15 minute.
4. Se taie in 24 de patrate, apoi se lasa sa se raceasca complet inainte de servire.