Carnea de vita si legumele merg excelent cu noodles. O reteta foarte gustoasa si incredibil de repede de preparat.

Noodles Cu Vita Si Legume (Reteta Chinezeasca)
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 250g noodles
  • 500g carne de vita
  • 1 lingura de ulei
  • ceapa
  • 150g muguri de fasole
  • 3 salate chinezesti
  • 50g arahide uscate
  • 3 linguri sos de soia dark
  • frunze de coriandru pentru decor

Mod de preparare

1. Se fierbe apa intr-un vas si cand clocoteste se adauga taiteii si se lasa 2 minute, pana se inmoaie. Apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

2. Friptura se condimenteaza. Se gateste la tigaie cateva minute pe fiecare parte, in asa fel incat interiorul sa ramana rosie la mijloc. Se lasa deoparte 5 minute, dupa care se taie in fasii subtiri.

3. Se incinge uleiul intr-un wok, se adauga ceapa, mugurii de fasole si salata taiata si sa trag la tigaie timp de 3 minute. Se adauga sosul de soia, taiteii si arahidele maruntite si se mai lasa pe foc 1 minut. Se condimenteaza dupa gust.

4. Se adauga friptura si se decoreaza cu frunze de coriandru.