Vrei o cina rapida? Aceasta reteta simpla vegetariana de supa thailandeza va fi gata in doar 20 de minute.
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 2 linguri pasta de curry
- 415g dovleac
- 400 ml lapte de nuca de cocos
- 500ml supa de legume
- 250g pak choi (varza chinezeasca)
- 375g pachet noodles (taitei de orez)
- busuioc
Mod de preparare
1. Se pune o tigaie wok la foc mediu, se adauga pasta de curry, apoi se gateste timp de un minut.2. Se adauga dovleacul, taiat bucati, apoi se gateste timp de 3 minute, amestecand pentru a preveni lipirea.
3. Se pune laptele de nuca de cocos si supa, se da in fiert, apoi se fierbe timp de 10-15 minute pana cand legumele sunt fragede.
4. Se taie pak choi, apoi se adauga la supa, impreuna cu taiteii.
5. Se fierb timp de 2 minute pana cand taiteii sunt moi.
6. Se imparte supa in boluri, se decoreaza cu frunze proaspete de busuioc si ardei iute, daca doriti.