Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri
Mancaruri cu orez
Orez indonezian
Timp total
1 oră și 20 minute
Ingrediente
200-300 gr orez cu bobul lung
1 piept de pui (fiert in prealabil)
3-4 felii de sunca
1-2 ardei rosii
2 cepe
cativa catei de usturoi
1 ardei iute
sofran, curry
1 lingura ulei
Recomandări
1
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
2
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
3
Care este cel mai slab pește. 10 pești care au puține calorii
4
Langustine - Ce sunt și cum se mănâncă
5
Ce sunt bamele. Cum se prepară și ce beneficii au
6
Macrou la cuptor cu lămâie și usturoi
7
Hrișca - ce este și cum se prepară. Beneficii și contraindicații
8
Cum se fabrică ‘brânza’ care nu conține brânză deloc
9
Top 7 cei mai sănătoși pești de mâncat
10
Cum să faci crispy strips ca la KFC
Trending
Dulciuri și prăjituri
Coajă de lămâie confiată - cum se face simplu și la ce o folosești
Pâine
Pâine cu lapte - iese pufoasă de fiecare dată și se desface în fâșii
Prăjituri
Brioșe cu ciocolată - rețetă de post
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte - rețetă egipteană
Friptură / Grătar
Frigărui de porc cu sos de lămâie și usturoi
Friptură / Grătar
Cum faci cele mai fragede frigărui de curcan acasă