Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri
Mancaruri cu orez
Orez indonezian
Timp total
1 oră și 20 minute
Ingrediente
200-300 gr orez cu bobul lung
1 piept de pui (fiert in prealabil)
3-4 felii de sunca
1-2 ardei rosii
2 cepe
cativa catei de usturoi
1 ardei iute
sofran, curry
1 lingura ulei
Recomandări
1
Sumacul - beneficii, contraindicații și utilizări
2
Cârnăciori de bere înveliți în bacon
3
De ce se înmoaie brânza în saramură
4
Supă de roșii cu orez
5
Prăjitură tăvălită cu cocos - Lamington
6
Cei mai buni substituenti pentru laptele evaporat
7
Somon la cuptor – cea mai ușoară rețetă
8
Creveți Saganaki. Rețeta tradițională din tavernele grecești
9
Hrișca - ce este și cum se prepară. Beneficii și contraindicații
10
Cartofi aurii la cuptor. Un preparat simplu, dar extrem de delicios
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă