Nu poti sa te hotarasti intre o prajitura si un cheesecake? Mai bine le combini.
Timp total 55 minute
Ingrediente
- 2 cani faina
- 1 cana nuci tocate
- 2/3 ceasca de unt
- 2/3 ceasca de zahar brun
- 2 pachete de crema de branza
- 1/2 ceasca zahar
- 2 oua
- 1/4 cana lapte
- 1 lingurita extract de vanilie
- 2 linguri suc de lamaie
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 175C.2. Se amesteca faina, nucile, untul si zaharul brun impreuna intr-un castron. Se intinde jumatate dim compozitie intr-o tava unsa cu putin unt.
3. Se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste, aproximativ 15 minute. Se scoate tava si se lasa cuptorul pornit.
4. Se amesteca crema de branza si zaharul intr-un alt vas folosind un mixer electric. Se adauga ouale, laptele si extractul de vanilie; se amesteca bine. Se toarna peste crusta coapta. Se presara cu crusta ramasa. Se coace in cuptor aproximativ 25 de minute.