Un desert usor de preparat, pentru care nu este nevoie sa aprinzi cuptorul. Cel mai bine este sa il lasi in frigider peste noapte.

Prajitura Ecler
Timp total 2 ore și 15 minute

Ingrediente

  • 2 pachete biscuiti Graham
  • 170g budinca instant de vanilie
  • 3 cani lapte
  • 230g frisca
  • 450g glazura de ciocolata

Mod de preparare

1. Se macina biscuitii si se preseaza usor o parte dintre ei pe baza unei tavi.

2. Intr-un castron mare, se combina amestecul de budinca si lapte si se amesteca bine. Se adauga frisca in amestecul de budinca. Se imprastie jumatate din amestec peste stratul de biscuiti. Se adauga un alt strat de biscuiti graham si budinca ramasa. Se acopera cu un strat final de biscuiti si glazura de ciocolatăa.

3. Se lasa la frigider cel putin doua ore inainte de servire pentru a permite biscuitilor sa se inmoaie.