Timp total 20 minute
Ingrediente
- 4 buc piept de pui, fara piele
- 1 lingura ulei de masline
- 1200g fasole boabe (conserva)
- 75g rucola
- 25g patrunjel
- 1 catel de usturoi
- 4 linguri ulei de masline
- 40g branza Pecorino
- 30g unt
Mod de preparare
1. Se bate usor pieptul de pui. Se freaca cu o lingura de ulei de masline si se asezoneaza. Se incalzeste o tigaie la foc mare si se prajestepuiul timp de 9-10 minute.2. Intre timp, se pune fasolea intr-o tigaie medie si se adauga putina apa. Se asezoneaza dupa gust si incalzeste usor, la foc mediu timp de cateva minute. Se scurge si selasa deoparte.
3. Se marunteste, cu ajutorul unui chopper, rucola, patrunjelul, usturoiul si uleiul de masline ramas pentru a face pesto. Se adauga branza rasa, se asezoneaza si se amesteca cu fasolea.
4. Atunci cand puiul este aproape gata, se adauga untul in tigaie si se prajeste pana cand se rumeneste bine. Se serveste cu fasole si pesto.