Gustos cat sa fie un preparat intr-un restaurant exclusivist, suficient de usor cat sa-l poti face acasa.

Pui Valentino
Timp total 55 minute

Ingrediente

  • 4buc piept de pui, dezosat
  • 1 lingurita condimente italiene
  • 2 linguri parmezan ras
  • 170g ardei rosu copt, scurs
  • 1/4 cana ceapa verde, tocata
  • 4 linguri mozzarella, rasa
  • piper
  • sare
  • 2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se feliaza pieptul de pui, pe jumatate pe lungime, lasand jumatatile atasate pe de o part. Pieptul de pui ar trebui sa semene cu un fluture. Se pune intre doua foi de folie de plastic si se bate usor. Se repeta cu pieptul de pui ramas.

2. Se combina branza cu condimente si ceapa verde si se presara peste pieptul de pui. La un capatul fiecarei bucati de piept, se pun 3 benzi de ardei gras. Se adauga 1 lingura de branza rasa. Se ruleaza fiecare piept, pornind de la partea cu ardei si branza. Se introduce o scobitoare in fiecare rulou, pentru a preveni derularea. Se pun intr-un vas uns. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se stropesc cu ulei de masline.

3. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 25 minute. Se scot din cuptor si se servesc.