Ragu De Porc
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 400g foi de lasagna
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g carnati de porc
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 375ml vin rosu
  • 1 frunza de dafin
  • 400g conserva rosii in bulion
  • parmezan
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Se pune o cratita mare de apa la fiert si se fierb foile de lasagna pana cand sunt al dente. Intre timp, se scoate carnea din carnati. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie adanca, la foc mare. Se adauga carnea si se fierbe timp de 3-4 minute, pana isi schimba culoarea. Se adauga usturoiul si se fierbe timp de 1 minut.

2. Se adauga pasta de tomate, vinul, rosiile, 125 ml de apa si frunze de dafin. Se amesteca pentru a combina. Se aduce la un foc mic si se fierbe, amestecand ocazional, timp de 10 minute sau pana cand se reduce si se ingroasa.

3. Se scurg foile de lasagna si se servesc acoperite cu sos, parmezan ras si patrunjel.