Timp total 55 minute
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 200g legume congelate mix
- cimbru
- rozmarin
- 410g rata
- 1 lingura bulion
- 400g rosii cherry
- 250g paste
- 40g branza Gruyere
Mod de preparare
1. Se caleste amestecul de legume, se adauga cimbru si rozmarin si se lasa pe foc 8-10 minute pana se inmoaie. Intre timp, se taie rata in bucati mici.2. Se adauga bulionul, rosiile din conserva si carnea de rata si 200ml de apa. Se asezoneaza si apoi se fierbe la foc mic timp de 40-45 minute, pana cand se ingroasa sosul.
3. Pastele se fierb, separat, conform instructiunilor de pe ambalaj.
4. Se pun pastele peste sos si se adauga apa, daca este nevoie. Se rade, in tigaie, jumatate din branza Gruyere. Se servesc cu restul de branza rasa si ierburi proaspete.