Poti folosi aceste rulouri delicioase pe post de aperitive, atunci cand ai invitati.
Timp total 1 oră
Ingrediente
- 4 foi foietaj
- 1 lingura lapte
- 1 ou
- 500g de carne tocata de vita
- 500g carne tocata
- 1 ceapa mica, fin tocata
- 1 ceapa rosie mica, taiata marunt
- 1 morcov mediu, ras grosolan
- 3 catei de usturoi, zdrobiti
- 1/4 cana patrunjel tocat fin
- 1 1/2 linguri de sos de rosii
- 60ml sos Worcestershire
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.2. Intre timp, se combina laptele si ouale intr-o cana mica. Se bat bine. Se combina carnea tocata de vita cu restul de carne, ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si sosuri intr-un castron mare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se imparte amestecul in 8.
3. Se pune o foaie de aluat pe o suprafata plana. Se taie foaia pe jumatate pe orizontala. Se pune o parte din amestecul de carne tocata de-a lungul unei jumatati de foaie. Se ruleaza intr-o forma de carnat lung. Se perie cu amestecul de ou.
4. Se repeta cu restul de carne. Se taie fiecare rulou in 6 bucati scurte. Se pun in tava pregatita si se perie cu amestecul de ou.
5. Se da la cuptor timp de 25-30 de minute sau pana cand capata o culoare aurie.