Poti folosi aceste rulouri delicioase pe post de aperitive, atunci cand ai invitati.

Rulouri Cu Carnaciori
Timp total 1 oră

Ingrediente

  • 4 foi foietaj
  • 1 lingura lapte
  • 1 ou
  • 500g de carne tocata de vita
  • 500g carne tocata
  • 1 ceapa mica, fin tocata
  • 1 ceapa rosie mica, taiata marunt
  • 1 morcov mediu, ras grosolan
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1/4 cana patrunjel tocat fin
  • 1 1/2 linguri de sos de rosii
  • 60ml sos Worcestershire

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.

2. Intre timp, se combina laptele si ouale intr-o cana mica. Se bat bine. Se combina carnea tocata de vita cu restul de carne, ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si sosuri intr-un castron mare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se imparte amestecul in 8.

3. Se pune o foaie de aluat pe o suprafata plana. Se taie foaia pe jumatate pe orizontala. Se pune o parte din amestecul de carne tocata de-a lungul unei jumatati de foaie. Se ruleaza intr-o forma de carnat lung. Se perie cu amestecul de ou.

4. Se repeta cu restul de carne. Se taie fiecare rulou in 6 bucati scurte. Se pun in tava pregatita si se perie cu amestecul de ou.

5. Se da la cuptor timp de 25-30 de minute sau pana cand capata o culoare aurie.