Atunci când ai poftă de ceva bun și rapid, o baghetă la cuptor, umplută cu cârnăciori și stropită cu unt și usturoi te scoate din încurcătură. Se face repede, aveți nevoie doar de câteva ingrediente și, în mai puțin de jumătate de oră, veți obține o gustare sau, de ce nu, o masă delicioasă și rapidă.
Pentru un plus de savoare (dar și de calorii), puteți înveli cârnăciorii în felii de cașcaval înainte de a-i băga în pâine. Garantăm că rezultatul nu are cum să vă dezamăgească.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 2 baghete
- 4 cremvurști sau cârnăciori afumați
- 50 g unt topit
- 2 linguri parmezan ras
- 2 căței de usturoi
- 2 lingurițe pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.Tăiați capetele baghetelor, apoi tăiați-le în bucăți de dimensiunea cârnăciorilor. Scoateți miezul bucăților de baghetă, cu ajutorul unei linguri.
Introduceți fiecare cârnăcior într-o bucată de baghetă și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Amestecați untul topit, cu parmezanul, pătrunjelul tocat, usturoiul zdrobit, sare și piper. Ungeți baghetele cu acest amestec din abundență și dați la cuptor pentru 15-20 de minute sau până când pâinea s-a rumenit.
Poftă bună!