Ați auzit vreodată de S mores? Dacă nu ați auzit, sigur le-ați văzut, pentru că rețelele de socializare sunt pline de poze și filmulețe cu celebrele deserturi.

S mores este un desert foarte popular în America și Canada. Este tradițional pentru focurile de tabără și constă într-o bucată de bezea friptă pe foc, pusă între doi biscuiți sau crackers, alături de o bucată de ciocolată. 

S mores au devenit foarte populari în toată lumea, așa se face că au apărut o mulțime de versiuni și adaptări, pentru toate gusturile. Cea pe care v-o prezentăm astăzi este o variantă cu Oreo în loc de crackers, spectaculoasă și delicioasă. 

Smores cu Oreo
Timp total 5 minute

Ingrediente

  • 6 biscuiți Oreo
  • 6 bezele
  • 2 batoane de ciocolată

Mod de preparare

Separați biscuiții Oreo în jumătăți și păstrați crema albă din mijloc. Tăiați batoanele de ciocolată în felii subțiri și puneți câte o bucățică pe jumătatea de biscuite pe care nu este cremă.

Rupeți bucățile de bezea astfel încât să fie de dimensiunea biscuiților, dacă nu sunt de dimensiuni mici deja. Puneți bezelele în vârful unui băț de frigărui și puneți deasupra flăcării, astfel încât să se topească bezeaua la exterior.

Puneți bezeaua între jumătățile de biscuite și presați ușor, astfel încât să se lipească. Trebuie să lucrați foarte repede, pentru ca ciocolata să se topească în contact cu căldura bezelei.

Serviți alături de un pahar de lapte sau simple.

Poftă bună!