Timp total 30 minute
Ingrediente
- 500 gr de rosii cherry
- 2 dovlecei
- 150 gr de spaghete
- parmesan
Sosul de avocado:
- 1 avocado
- 3-4 cepe verzi
- 1 catel de usturoi
- 1 lamaie
- ulei de masline
- sare
- patrunjel
- piper
Mod de preparare
1. Se amesteca toate ingredientele pentru sos cu ajutorul unui blender, pana se omogenizeaza, apoi se lasa deoparte.2. Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Apoi se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
3. Rosiile intregi se pun intr-o tigaie la foc mare si se toarna ulei de masline peste ele. Se tin pe foc pana cand se coc bine.
3. Dovlecelul se transforma in paste cu ajutorul unei masini de spiralat sau cu ajutorul unui cutit pentru curatat legume (peeler). Se adauga in tigaie si se tine la foc 1-2 minute. Se adauga spaghetele si sosul de avocado.
4. Se adauga sare si piper. Se serveste cu parmesan ras deasupra.
Sa aveti pofta si nu uitati: Gatiti cu pasiune si sigur va iesi ceva bun!