Timp total 30 minute
Ingrediente
- 1 lingurita boia
- 1 lingura ulei de masline
- 8 pulpe de pui, dezosate
- 200g ciuperci
- 4 crengute oregano
- 2 catei de usturoi, felii
- 125 ml vin alb
- 125 ml smantana
- 1 lingura mustar
- 2 legaturi broccoli
Mod de preparare
1. Se asezoneaza puiul cu boia, sare si piper.2. Se pine putin ulei de intr-o tigaie, apoi se pune carnea de pui la prajit.
3. Se pune la foc mediu. Atunci cand puiul incepe sa sfaraie, se prajeste timp de cate 8 minute pe fiecare parte.
4. Se scoate carnea din tigaie si se tine la cald, pastrand grasimea in tigaie. Se adauga ciupercile si se fierb timp de 4 minute sau pana cand se inmoaie, apoi se scot din tigaie.
5. Se adauga oregano si usturoiul si se fierbe timp de 1 minut. Se adauga vinul, 250 ml de apa si se fierbe timp de 1 minut, apoi se adauga smantana, mustar si se fierbe timp de inca 2-3 minute, pana cand se reduce usor.
6. Se pun puiul si ciupercile, din nou in tigaie si se incalezesc cateva minute. Se serveste cu broccoli.