Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Conserve și murături
Tarhon in otet
Timp total
20 minute
Ingrediente
3 legaturi tarhon, 300 ml otet de vin, 2 lg sare mare
Recomandări
1
Zuppa Toscana - supa italieneasca
2
Vinete pane de post, la cuptor
3
Sos olandez (hollandaise) - rețeta originală. Cum se prepară, trucuri utile și la ce feluri de mâncare poate fi folosit
4
Piept de pui la cuptor, fraged și suculent
5
Cotlete de miel la tigaie
6
Pui Valdostana. Rețeta pas cu pas, ca la restaurantele de lux
7
Chiftele de dovlecei la cuptor
8
Salată de țelină cu piept de pui
9
Fulgi de ovăz peste noapte. 4 rețete delicioase
10
Cea mai bună făină pentru cozonaci super pufoși
Trending
Friptură / Grătar
Ruladă de curcan cu spanac și mozzarella
Rețete rapide
Salată de conopidă cu pastă de susan
Rețete rapide
Sandviș cu avocado, somon afumat și ouă de prepeliță
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval și verdeață
Pește
Somon cu orez și legume - cea mai ușoară rețetă
Friptură / Grătar
Cum să gătești un pui întreg la slow cooker - cea mai ușoară rețetă