Un desert rapid si racoritor pentru zile calduroase.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 20g unt, topit
- 2 cani nuca de cocos tocata
- 1/4 cana zahar
- 1 1/2 linguri malai
- 2 albusuri de ou
- 1/3 cana smantana
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
- 2 kiwi, decojite, felii
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 180C. Se ung 12 forme generos cu unt.2. Se combina de nuca de cocos, zahar, malai si albus de ou intr-un castron. Se amesteca bine. Cu ajutorul mainilor umede, se formeaza o bila care se aplatizeza intr-o coaja de tarta. Se repeta cu restul de amestec de nuca de cocos. Se dau la cuptor timp de 15 minute sau pana cand se rumenesc in jurul marginilor. Se racesc timp de 2 minute numai, apoi se scot cu atentie din forme. Se transfera pe un platou sa se raceasca complet.
3. Se freaca smantana cu vanilie intr-un castron pana cand se formeaza varfuri usor rigide. Se umplu cojile de tarta cu crema. Se acopera cu felii de kiwi.