Un preparat consistent, savuros cu cartofi, morcovi, telina, bulion, ierburi si condimente.

Tocata De Vita, La Foc Mic
Timp total 6 ore și 30 minute

Ingrediente

  • 900g carne de vita, taiata in cubulete
  • 1/4 cana faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita de sos Worcestershire
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 1/2 cana supa de vita
  • 3 cartofi, cubulete
  • 4 morcovi, feliati
  • 1 telina, tocata

Mod de preparare

1. Se pune carnea intr-o cratita, la foc mic. Intr-un bol mic se amesteca faina, sare si piper, se toarna peste carne si se amesteca. Se adauga usturoi, frunze de dafin, boia, sos Worcestershire, ceapa, supa de vita, cartofi, morcovi si telina.

2. Se acopera si se fierbe la temperatura joasa timp de 5-6 ore.