Timp total 30 minute
Ingrediente
- Umplutura:
- 1 cana ulei de cocos (incalzit putin pentru a fi usor de folosit)
- 2 cani de capsuni
- 2-3 linguri de zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
- Invelis de ciocolata:
- 50g unt de cacao
- 1/8 cana zahar
- 1/4 cacao pudra
Mod de preparare
1. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura timp de cateva minute pana se omogenizeaza. Ar trebui sa aiba o consistenta groasa. Se toarna amestecul in forme de ciocolata (indiferent de forma dorita). Se lasa la congelator timp de o jumatate de ora.2. Se topeste untul de cacao pe aragaz, apoi se adauga pudra de cacao si zahar. Se amesteca bine.
3. Se scoate umplutura din forme si se trece prin ciocolata topita pana cand se acopera bine, apoi se pun pe o tava. Ciocolata ar trebui sa inceapa sa se intareasca dupa cateva minute. Odata ce toate trufele sunt acoperite, se lasa in congelator timp de 10 minute sa se intareasca.