Un preparat ce poate fi servit pe post de aperitiv, pe frunze de salata.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- coriandru proaspat
- 1 ardei iute, fara seminte
- 2 catei de usturoi
- 3 cepe
- 1 lingura de ulei
- 500g carne de vita, tocata
- 300ml supa de vita, fierbinte
- 2 lingurite de zahar brun
- sos de peste
- 2 lime
- 2 salate mici
- ceapa verde, tocata
Mod de preparare
1. Se pun coriandrul, ardeiul iute, usturoiul si ceapa intr-un blender si se amesteca pana cand se transforma intr-o pasta.2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu, se adauga carnea de vita si se prajeste timp de 10 minute pana este rumena.
3. Se adauga supa si se fierbe timp de 10 minute. Se amesteca pasta de coriandru si zaharul brun, apoi se prajeste timp de inca 3 minute. Se adauga putin sos de peste si sucul de la un lime si se amesteca.
4. Se pun frunzele de salata intr-o farfurie si se adauga o lingura de vita condimentata. Se decoreaza cu ceapa verde si se serveste cu felii de lime.