Medalion de rechin

Medalion de rechin retete: cum gatesti medalion de rechin si cele mai gustoase retete de tort de mere intregi cu crema de zahar ars, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, pulpe de pui la cuptor in folie de aluminiu, sarmale in foi de varza murata in oala de lut, salata de piept de pui cu ceapa marinata, prajitura de post cu miere de albine, sos de fructe de padure pentru friptura, friptura de pulpe de pui la cuptor, retete de muschiulet de porc la cuptor, clatite de post cu lapte de soia.

Medalion de rechin cu legume

2 bucati medalion de rechin un morcov un pastarnac o ceapa 2-3 catei de usturoi sare piper cimbru zeama de lamaie o cescuta de vin alb

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

2 bucati medalion de rechin 3 cepe 3-4 catei de usturoi sare, 200 g ciuperci 3 linguri smantana 100 g cascaval 50 ml ulei

Medalion de rechin cu legume la cuptor

2 medalioane de rechin. 1 kg cartofi. 1 ardei capia rosu. 1 ardei iute. sare, fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Medalion de rechin cu orez salbatic

1 medalion de rechin. 1 castronel de orez salbatic. 50 gr unt. 10 boabe de struguri negri. 10 boabe de struguri albi. 1 mar verde. 1/2 varza chinezeasca. 1 ardei gras rosu. 2 rosii. 1/2 varza romaneasca. 1 ceapa rosie. sare, roz proaspat macinat,cateva boabe de piperat mai colorate(rosu,roz,verde),menta uscata si cateva frunzulite de menta pentru ornat.

Rechin la gratar

2 bucati rechin cimbru rozmarin sare piper

Rechin pane

2 bucati cotlete rechin sare condiment peste granule usturoi 2 oua faina pesmet ulei pentru prajit

Cotlet de rechin la gratar

4 cotlete de rechin, 1 ceapa medie, 4-5 catei de usturoi, 3 lamai, 4 frunze de dafin, oregano, tabasco, ulei de masline, sare, piper

File e rechin cu portocale

file/cotlet de rechin 2 portocale 1/2 lamaie 3-4 catei de usturoi frunze de busuioc verde (optional) cateva boabe de coriandru ulei orez cu legume in bulion (optional)

Rondele de rechin in crusta de mustar

4 rondele rechin 1 lingurita mustar clasic 1 lingurita maioneza de soia(sau clasica) 1 lingurita sos dijonnaise sare si piper zeama de la o lamaie ulei de masline pentru uns tava

Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor.

3 medalion de somon. 1 kg cartofi. 1 ceapa rosie. 2 rosii. 6-7 carnati oltenesti. 2 lingurite de unt. sare piper si alte condimente.

Rechin cu legume la steamer

500g rechin felii 2 cartofi mari 3 morcovi 1 ardei gras galben 1 ardei kapia rosu 1 telina mica sau o felie din una mare 1 ceapa rosie Un fir de praz 1 lamaie Sare piper 2 crengute de rozmarin verde ardei iute uscat ulei de struguri

Rechin la tava cu orez salbatic si salata

1 bucata feliata de rechin 300 gr varza alba tocata 2 rosii 200 gr varza chinezeasca tocata 1 ardei gras rosu 1 ceasca orez salbatic 1 lingura sos soia fara sare sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

3 cotlete de rechin 200 gr boabe de fasole Azuki Bio 200 gr orez alb cu bobul auriu cateva frunzulite de menta 3 sau 4 cateii de usturoi 2 linguri de unt 1 ceasca dovleac cubulete 1 ceasca de vin alb 1 lingura otet balsamic 2 linguri ulei din seminte de struguri sare, roz proaspat macinat,menta uscata si tarhon uscat

File de rechin cu legume

2 file-uri de rechin 1 lingura ulei pentru prajit sare si condimente pentru peste 3 lnguri ulei pentru legume 3 cartofi taiati cuburi mari 1 ceapa taia in sferturi 2 ardei grasi taiati in sferturi 2 morcovi taiati rondele si ce alte legume mai doriti sare si piper

Medalion de porc

400 g pulpa porc 50 g mustar 1 lingura margarina 100 ml ulei 1-2 lamai tarhon piper macinat Kotanyi delikat 2-3 linguri vin

Somon grill

Medalion de somon (in functie de numarul de portii) sare, ulei masline lamaie

Medalion de carne

Carne de porc-muschi 2 cepe verzi 1 catel de usturoi 2-3 fire de rosmarin proaspat sare, 1 pahar lapte 1 pahar vin alb 1 cutie smantana ulei de masline

Medalion de legume

300g broccoli 1 ceapa 15ml ulei 2 linguri de unt 60g mozzarella 120g cartofi 1 ou 2 linguri pesmet 2 linguri lapte sare, piper si alte condimente la alegere

Medalion de pui cu lamaie

300-400 g piept pui 1 lamaie 1 rosie 100 g faina 100 ml ulei sos soia piper macinat Kotanyi tarhon 600-700 cartofi fierti taiati cuburi unt condimentat

Rondele de fitofag cu cartofi umpluti gramaj per portie

1-2 cartofi potiviti 1 medalion de fitofag 15 ml smantana lichida 20 g branza de vaci 10 g de telemea de capra 1 catel de usturoi sare piper ulei Pt dessign : praz si reductie de acetto balsamico

Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen

3 medalioane de curcan 1 cub de unt zeama de la o lamaie coaja de lamaie rasa 1 lingurita de chimen sare piper proaspat macinat.

Medalion de crap cu legume la cuptor

3 medalioane de crap. 500 gr varza noua. 500 gr ciuperci champignion. 2 rosii. 1 ceapa rosie de apa. 1 lingurita rasa de menta uscata. 2 linguri de unt. sare, fara sare(de la plafar bio) piper roz proaspat macinat.

Medalion de vinete

o vanata mare sau 2 mai mici-aprox 400 g, 2 oua, faina, pesmet, 200g mozarella sau orice branza care se topeste frumos la cuptor, rosii sau pulpa se rosii depelate, sare, piper, busuioc, ulei de masline. ulei pentru prajit

Medalion De Porc Cu Chilli, Lamaie Si Smantana

Un preparat perfect pentru un pranz in familie.

Medalion de caprioara cu sos de mure

800 gr muschi de caprioara 200 gr mure 100 gr vin rosu 1 lingurita de miere 200 ml supa de pui(sau vita) 50 ml ulei 1 lingura de faina sare si piper Garnitura: 1 cana de orez 3 cani de supa de pui 2 catei de usturoi 30 ml ulei

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

5 buc de medalion de curcan(copan dezosat). 200 gr paste Arnos,frunzulite(paste cu oua). 1 cutie Gran Cucina(sos special pentru paste,spaghete). 1 galbenus de ou. 50 ml vin alb. sare sau vegeta fara sare de la plafar bio piper roz proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult)puteti folosi ce condimente va plac mai mult,putem sa folosim si knorr delikat cu pui si usturoi,care este un deliciu.

Medalion de muschiulet cu frigarui si garnitura Fantasy

Pentru 4 persoane 1 muschi de porc mai mare aproximativ 1kg 1 carnat afumat putin uscat 350-400 g 1 ardei gras rosu 1 ceapa uscata 2 morcovi mai mari 200 g varza de Bruxelles 8 fire de ceapa verde 8 catei de usturoi 8-10 masline negre 200 ml vin alb 2 lingurite pasta de rosii sau de ardei rosu 8 felii castravete verde sau ardei verde 100 g bucati ananas din compot 1 lingurita de zahar 50 ml ulei floarea soarelui + 3 linguri ulei de masline condimente pentru friptura cimbru chili sare piper