Tort cu crema de iaurt si visine

Tort cu crema de iaurt si visine retete: cum gatesti tort cu crema de iaurt si visine si cele mai gustoase retete de tort cu crema de zahar ars si mere, tort alb cu visine, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, tort de bezea cu crema de ness, briose cu iaurt si lamaie, prajitura cu ricotta si iaurt, prajitura cu iaurt si biscuiti, briose cu iaurt si stafide, prajitura cu banane si iaurt, briose cu iaurt si banane.

Tort Marmorat De Visine

Pentru crema de visine: 400 g visine proaspete fara samburi 6 linguri zahar Pentru crema alba: 500g iaurt 200g smantana 200g zahar 4 plicuri gelatina pudra 400 ml apa 600ml frisca lichida visine fara smaburi pentru decor

Tort de ciocolata cu crema de iaurt si visine

Blat:8 oua, 120 grame zahar, 80 grame faina, 20 grame amidon, 30 grame cacaoCrema:6 foi de gelatina, 400 g iaurt, 100 g zahar, 1 borcan compot de visine sau cirese, 300 ml frisca

Tort de ciocolata cu visine

1 blat de tort,1 plic crema de ciocolata,500 gr. visine,400 ml sirop pentru visine,1 esenta de migdale

Tarta cu crema de iaurt si visine

Pentru blat: 4 oua 4 linguri zahar 2 linguri apa rece 4 linguri cu varf faina 1 lingura cacao jumatate pliculet praf de copt 1 plic zahar vanilat Crema: 550 gr iaurt simplu(mai gras sau mai putin gras,dupa preferinta.eu am folosit unul cu 0,1 % grasime) 1 borcanel mic de visine fara samburi 5-6 linguri zahar pudra 1 esenta vanilie 1 plic zahar vanilat coaja rasa de lamaie 6 foi gelatina(10 gr in total au avut) Jeleu: 250 gr sirop visine(sau zeama de visine dintr-un compot) 1 plic tort jelee rosu 2 linguri rase de zahar

Tort cu visine si ciocolata

Pentru blatul de tort* 8 oua * 8 linguri de zahar * 8 linguri de faina * 1 zahar vanilat * 1 praf de copt cu sofran * esenta de vaniliePentru crema de visine* 2 oua intregi * 4 linguri de zahar * 250 g visine (fara samburi) * 400 ml frisca lichida * 1 plic gelatinaPreparare crema de ciocolata* 150g ciocolata cu crema de coniac * 250g unt * 200g zahar * 3 oua * 3 linguri apa * 1ingura esenta de romPentru decor folosim* piscoturi * frisca * ciocolata rasa * lamaie verde * fructe

Tort cu visine si crema de lamaie

1 blat de tort,2 plicuri crema de lamaie,500 gr. visine,400 ml lapte,100 gr. dropsuri de menta,100 gr. zahar,100 ml apa,1 plic zahar vanilat ( pentru sirop)1 lamaieinca o portie de sirop

Tort de ciocolata cu visine si fulgi de migdale

1 blat tort,2 plicuri crema ciocolata,600 gr. visine,150 gr. fulgi de migdale,300 gr. zahar

Tort steluta cu crema de visine si ciocolata

Blat de tort:7 oua,14 linguri zahar,4 linguri ulei,esenta de vanilie,1 /2 lingurita praf de copt,10 linguri faina.Crema de visine:1kg visine congelate,1 cana zahar,10 g praf de gelatina,esenta de vanilie.Crema de ciocolata:300 ml frisca lichida,100 g ciocolata,1 lingurita praf de gelatinaSirop:200 ml apa,4-5 linguri zahar,zeama de lamaie.Decor:frisca, stelute din ciocolata,stelute din gelatina rosie.

Tort de ciocolata cu iaurt si visine

Blat:8 oua, 120 grame zahar, 80 grame faina, 20 grame amidon, 30 grame cacaoCrema: 24 de grame de gelatina, 500 de grame de iaurt cu cirese, 250 ml de smanaina lichida, 100 de grame de zahar, 850 gr compot

Tort politist cu crema de ciocolata si visine

10 oua,10 linguri de zahar,10 linguri faina2 plicuri crema de prajitri de ciocolata,trufe si romvisine de sezon

Tort crocant cu crema de vanilie si visine

Pentru blaturi 4 albusuri de ou 450 gr zahar pudra semintele rase de la 2 pastai de vanilie Pentru crema 4 plicuri pudding de vanilie 1,2 litri lapte 50 gr zahar Pentru d'ecor visine din compot scurse bine alune sarate tocate mare

Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine

Blat:3 oua1/2 cana lapte6 linguri ulei9 linguri zahar8 linguri faina2 linguri cacao1 praf de coptcoaja rasa de portocala Crema:400 ml lapte2 galbenusuri4 linguri faina4 linguri zahar4 linguri zahar pudra2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 lingurita esenta de vanilie250 gr mascarpone4 linguri iaurt3 foi gelatina(5 gr in total)1 canita cu visine fara samburi1 castronel capsuni proaspete50 gr ciocolata amaruie1/2 cana ness preparat si rece

Tort cu crema de branza si iaurt

Pentru blatul de tort: 5 oua4 linguri apa200 g zahar2 pachete zahar vanilatun pliculet praf de copt200 g fainaPentru crema de branza si iaurt:zmeura500 g iaurt simplu250 g branza de vaca250 g zahar pudra150 g cocos400 ml frisca batuta3 pachete zahar vanilat3 plicuri gelatina dizolvata in 200 ml apa

Tort cu mousse de visine

Blat5 oua250 g zahar10 linguri apa100 g nuca macinata1 praf de copt3 linguri cacao200 g fainaCrema300 g visine300 g frisca1 lingura gelatinaDecor1 ciocolata100 g smantana

Tort Scufita Rosie

Pentru aluat: 125 g unt 100 g zahar pudra 1 plic zahar vaniliat 3 oua 100 g faina 1/2 plic praf de copt 2-3 linguri Nutella 1 pahar visine din compot,fara samburi Pentru crema: 400-500 g branza dulce 150 g frisca lichida zahar vaniliat 150 g zahar pudra coaja de lamaie dupa gust Pentru decorat: 1 plic Tort -gelee rosu Dr. Oetker 1 plic Praf de frisca 150 ml suc de visine 100 ml smantana pentru frisca 8- 10 visine

Tort cu visine Padurea Neagra

Blat:6 oua250 g zahar200 g faina1 plic praf de copt50 g cacaoUmplutura:750 g compot de visine fara samburi,80 g zahar2 plicuri de gelatina9 linguri tuica de visine1000 g smantana dulce4 plicuri intaritor de frisca16 visine pentru ornat

Tort de ciocolata cu iaurt si jeleu

6 galbenusuri2 albusuri100 ml apa calduta150 g zahar1 praf de copt2 linguri cacao14 linguri faina1 varf de sareCREMA250 g iaurt cu gust de zmeura500 ml lapte2 linguri faina1 plic gelatina100 g crema de branza300 g zahar1 plic tort jelle rosu4 linguri zahar200 ml apaDECOR1 ciocolata neagra2-3 linguri smantana1 plic tort jelle rosu

Tort cu visine si doua feluri de ciocolata

Blat: 3 oua 6 linguri zahar 6 linguri lapte 6 linguri ulei 8 linguri faina 1 lingurita praf de copt un varf de cutit sare Crema 1: 120 gr ciocolata alba 100 ml frisca lichida neindulcita 2 linguri zahar (sau mai putin daca nu vreti foarte dulce) 2 lingurite unt Crema 2: 100 gr ciocolata de lapte 100 ml frisca lichida neindulcita 2 linguri zahar 2 lingurite unt Crema de fructe: 300 gr visine (cantarite cu samburi) 2 linguri zahar 2 lingurite amidon Pentru insiropat: 100 ml lichior de visine (sau de orice fructe rosii aromate) Pentru ornat: visine si forme de ciocolata

Tort cu visine din compot

visine din compot150 g zahar2 pliculete zahar vanilatblat6 oua250 g zahar250 g faina1/2 scortisoara30 ml uleiun praf sareornatfriscavisine

Tort Regina Maria

Blat I:150g faina, 1 lingurita praf de copt, 100g zahar, 2 oua, 125g unt, 125g ricotta, 65ml cappuccino, 100g arahide maruntite, 3 linguri coniacBlat II:150g faina, 1 lingurita praf de copt, 100g zahar, 2 oua, 125g unt, 125g ricotta, 65ml cappuccino, 100g cioccolatoBlat crocant:100g ciocolata amara, 20g unt, 170g muesli cu miere, 1lingurita de zahar pudra, 50g creme-fraicheSos-crema de visine:370g visine din compot, 20g amidon de cartofi, sucul visinelor, 30g zahar, baton de scortisoaraCrema de miere cu aroma de cafea:espresso: 5g gelatina, 150g iaurt, 25g miere, 100ml frisca, o portie Gran Soleil cu aroma de cafea, espressoCrema de miere cu aroma de fructul pasiunii :5g gelatina, 150g iaurt, 25 g miere, 100ml frisca, o portie Gran Soleil cu aroma de fructul pasiunii.

Tort cu crema de iaurt si jeleu de fructe

Ingrediente pentru tort diametru 24cm:1 blat de tort preferat, eu am preparat dupa reteta de la tortul cu crema de vanilie din 6 oua, 180g zahar, 180gfaina, pentru detalii vedeti tortul cu crema de vaniliePentru jeleu fructe:400g fructe preferate50g zahar2 foi gelatinazeama de la o jumatate de lamaie (optional, eu am folosit pentru ca am facut jeleu de mere si nu am vrut sase oxideze)Pentru crema iaurt:400g iaurt gras simplu300ml frisca lichida sau 2 plicuri praf frisca preparate cu 300ml lapte rece conform instructiunilor de pe ambalaj80g zahar pudra cu aroma vanilie10g gelatinaPentru sirop:350ml apazeama si coaja de la o lamaie si de la o portocalaesenta de vaniliemiere de salcam

Briose cu jeleu de visine

3 oua40 g unt125 ml iaurt cu visine150 g zahar170 g faina2 lingurite praf de coptcoaja rasa de lamaiePentru jeleu:400 ml compot de visine (sau suc natural de visine)2 linguri zahar1 pachet cu praf de budinca de vanilie

Tort sah cu crema de iaurt

Ingrediente:* Blat:* 4 oua* 200 g faina* 100 g zahar* 100 g unt* 100 ml lapte* 50 g cacao* 10 g praf de copt * Crema cioco :* 180 g ciocolata* 300 ml frisca* 10 g gelatina * Crema iaurt:* 370 g iaurt* 10 g gelatina* 4 linguri zahar* 250 ml frisca * Glazura:* 100 g ciocolata neagra* 50 ml lapte* 25 g unt * Decor:* 100 ml frisca* 3 lg crema cioco* 50 g carlionti ciocolata

Tort cu capsune si iaurt

Pentru blat: * 3 oua * 6 linguri de zahar * 200 ml lapte * 200 g faina * 2 linguri ulei * 1 praf de copt * esenta de vanilie Pentru crema: * 250 ml iaurt de capsuni * un plic crema de vanilie * 250 ml lapte * 4 linguri de zahar * capsuni * 1 plic gelatina Pentru ornat: * 1 plic tort jele rosu * capsuni * frisca * menta proaspata

Tort cu crema de ciocolata fara gelatina

Blaturile in doua nuante de galben, crema de ciocolata fara gelatina, visine din compot

Tort Tiramisu cu visine (video)

1 pachet de piscoturi (400 gr) 1 kg de visine (fara samburi si stoarse de suc) 500 gr de suc de visine 4 oua 8-10 linguri de zahar pudra (depinde de gustul fiecaruia) 500 gr de mascarpone

Prajitura cu visine si iaurt

2 oua, 150 gr. zahar + 1 plic zahar vanilat, 125 ml ulei, 1 pahar iaurt-125 gr. simplu, 300 gr. faina + praf de copt, tava 28x28 cm pregatita cu hartie de copt, 1 borcan compot visine dar se pot pune orice fructe.

Tort roscovan in 5 nuante

Ingrediente:1. Blat- 150 g biscuiti- 40 g nuca de cocos rosie- 50 g visine fara samburi din compot- 150 g unt topit (in functie de tipul de biscuiti putem folosi mai mult sau mai putin)2. Crema tip diplomat- 150 ml lapte- 5 galbenusuri- 6 linguri zahar- 4 linguri zahar pudra- o fiola vanilie- o lingura amidon- o cutie mascarpone- 250 g zmeura congelata- 250 g visine fara samburi din compot- 175 g dulceata de capsuni + capsuni pentru ornat, cele mai frumoase din dulceata- 500 ml smantana pentru frisca + 200 ml pentru ornat- 2 plicuri gelatina alimentara- un plic gelatina “tort gelee”- 175 ml compot de visine- cateva linguri dulceata de trandafiri

Tort cu crema de iaurt

Ingrediente blat: -4 oua -2oo gr zahar -1 zahar vanilat -75 ml ulei -75 ml apa minerala -200 gr faina -1/2 praf de copt Ingrediente crema: -500 ml frisca -750 gr iaurt de fructe (Danone Cremosso) -1 pliculet intaritor de frisca

Tort cu visine de post

Pentru o forma de 18cmBlat cacao: 110g faina20g cacao1/2 lingurita bicarbonat1/4 lingurita sare50g zahar brun (sau zahar)120ml apa rece1 lingura otet50ml uleiesenta de vanilieCrema:600g tofu40g fructoza (sau 60g zahar)200ml zeama de la compotul de visine1 lingurita zeama de lamaie2 pliculete gelatina vegetala (10g)un praf de sare2 linguri uleiesenta de vanilie1 borcan mare cu compot de visine (fara samburi)

Placinte cu gem de visine

500 gr faina alba de grau 100gr iaurt 150 gr lapte 1 ou 1 lingurita sare 2 linguri zahar 2 linguri ulei 1 pliculet drojdie uscata 200 gr zahar pudra Un borcan gem de visine Ulei de palmier pt prajit Sos de visine

Prajitura cu visine si crema de ciocolata

2 foi blat tort ( putem face un blat amandina si sa il taiem in 2 parti) 350 ml smanatana ptr frisca 200 gr ciocolata menaj 50 gr cacao 150 gr zahar 70 gr unt 1 esenta rom visine ( fara samburi) ptr finisare : 1 plic glazura duo ( de la Dr Oetker)- eu am ales-o tot din comoditate! :) bombonele decorative!

Rulada cu gem de visine si crema de vanilie

Pentru blatul galben: 3oua 4linguri zahar 4 linguri faina 2 linguri apa Pentru blatul roz: 2 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina 1 lingura apa gem de visine si colorant alimentar rosu Pentru crema: gem de visine crema de vanilie Creme Ole de la Dr. Oetker

Tort cu crema de iaurt si whiskey

Blat:2 linguri cafea instant,6 oua,200 gr zahar,2 plicuri zahar vanilat,150 gr faina,1 plic praf de copt,100 gr nuca macinata Crema 1:300 ml frisca lichida,1 pliculet gelatina,2 plicuri zahar vanilat,150 gr cirese din dulceata strat de piscoturi:200 gr piscoturi,100 ml cafea fiarta Crema 2:500 gr mascarpone,2 linguri miere de albine,coaja de la 1/2 lamaie,2 plicuri gelatina,100 gr iaurt natur,100 ml crema de whiskey Decor:fulgi de migdale,cirese din dulceata

Tort cu ciocolata, visine si banane (de post)

Blat 300 g faina de grau 30 g cacao neagra 110 g zahar brun 375 ml apa minerala carbogazoasa 80 ml ulei de palmier 1 lgt scortisoara pudra 2 lgt praf de copt 3 lgt esenta de vanilie (homemade) Crema: 3 banane mari zeama de la o lamaie 3 lg cu varf faina de orez expandat 150 g dulceata de visine Sirop: Amestecam 30 ml sirop de visine + 70 ml apa/ceai Glazura: 100 g ciocolata 55% cacao 2 lgt ulei de palmier 2 lgt apa 2 lgt miere de albine

Tort diplomatic cu visine

Pandispan: 4 oua intregi 150g zahar 150g faina sare o jumatate teaca de vanilie unt si faina pt tapetarea tavii Pt foaia frageda si crocanta: -1 pachet de 250g foaie frageda din comert Pt crema: -250ml frsca lichida 30g zahar farin 4 oua 40g faina 500ml lapte 100g zahar o jumatate teaca de vanilie coaja de la o jumatate de lamaie Pt insiropat: Personal am folosit 30ml visinata in care am adaugat 100ml apa -pt decor am folosit visine proaspete si visine insiropate -in plus o mana de fulgi de ciocolata amara

Tort alb cu visine si ciocolata

Blat :250 g faina100 ml ulei100 ml lapte gras1 mana de stafideputin coniacesente3 oua mari400 g gem acrisor ( macese, zmeura, corcoduse sau prune)1 plic praf de coptPutina zeama de lamaie1 lingurita coaja de portocaleCrema ganache :200 ml smantana200 g ciocolata cu lapte si amaruie (mai multa ciocolata cu lapte pentru ca este destul de acrisor de la visine)Pentru asamblare :300 ml smantana½ kg visinezeama din compot pentru insiropat

Tarta cu visine si crema

1,5 kg visine fara samburi Aluat: 250 g unt, 200 g zahar pudra, 4 galbenusuri, 5oo g faina, 4 linguri lapte, esenta de vanilie. Crema frangipane: 75 g unt, 75 g zahar, 75 g pudra de migdale, 1 ou.

Prajitura cu visine si ciocolata

pentru blat:7 oua1 cana zahar1 cana faina2 linguri cacao1 praf copt700 gr visine4 linguri zahar ptr visinepentru sirop:150 ml apa2 plicuri capuccino cu ciocolatapentru crema:500 ml frisca lichida300 gr ciocolata neagra1 plic gelatina (8 gr)pentru jeleu:zeama de la visine1 plic gelatina(8 gr)

Tort inimioara

Blat: 4 oua1 albus100 g zahar60 g unt50 ml lapte30 g cacao120 g faina10 g praf de coptCrema: 370 g iaurt simplu75 g zahar400 g ananas in sirop200 ml frisca10 g gelatinaDecor: 150 ml frisca80 g nuca de cocos1 plic tort gelee

Tort masina

Pasta de zahar alba 700 gr. Colorant alimentar gel negru 6 foi de tort dreptunghiular 2 portii crema de tort dupa preferinta

Tort "Padurea Neagra"

Blat200 g faina150 g zahar50 g cacao1 praf de copt400 ml lapte40 g uleiesenta de rom Crema500 ml frisca700 g visine(din compot am folosit) Decorfriscavisineciocolata

Prajitura cu visine racoritoare

200 gr visine (sau orice alte fructe aveti)250 gr faina1 iaurt simplu100 gr unt100 gr zahar2 oua1 plic praf de copt1 plic zahar vanilatzahar pudra

Tort cu frisca si visine

BLAT: 8 oua, 8 linguri de zahar ,8 linguri de faina, 2 linguri de ulei,1 pliculet praf de copt.CREMA: 500 ml frisca pt crema, 1 borcan de visine din compot,fara samburi (720gr), 20 gr amidon, 2 pliculete zahar vanilat.ORNAT (trandafirii albi +frunze si muguri) :500 ml frisca vegetala batuta bine (pt trandafiri se pune si putin intaritor pt frisca, dar la imbracatul tortului nu este nevoie).Trandafirii din buttercream: 250 gr margarina rama pt prajituri frecata cu 6-8 linguri de zahar pudra. Se mai pot adauga diverse arome si binenteles, coloranti(gel sau pudra).

Tort cu piscoturi, visine si frisca

1 pachet mare de piscoturi 500 ml lapte 5 galbenusuri esenta de vanilie 300 g zahar 20 g gelatin 2 linguri amidon alimentar 1 cutie compot de ananas 500 g frisca lichida 350 g visine coapte pentru decor: frunze de menta bomboane ornament frisca batuta

Tort cu iaurt si afine

Blat:4 oua120 g zahar120 g faina1 lingurita praf de coptCrema:900 g iaurt150 g zahar pudra150 g dulceata de afine sau 100 ml suc de afinegelatina pentru 1 kgGlazura:100 g ciocolata amaruie100 ml frisca lichida

Prajitura Scufita-Rosie

Ingrediente:3 oua, 5 linguri de zahar, 11 linguri de faina, 100 ml ulei, 200 ml lapte, 1 lingura de miere, 1 lingura de visinata, 2 linguri cu varf cu visine proapete sau din compot, fara samburi, 1 lingurita de praf de coptCrema:400 ml lapte, 1 budinca de vanilie, 1 lingura de faina, 5 linguri de zahar, 500 de grame de branza dulce grasa (eu am folosit milli, data viitoare o sa folosesc philadelphia sau oricum ceva cu textura mai fina),  250 ml frisca indulcita, 1 plic de intaritor de frisca, un compot mare de visine sau 400 grame de visine proaspete, suc din compot, 1 plic de jeleu pentru tort

tort cu rulada si crema de iaurt

2 rulade din comert una cu cacao si una cu gem de caise 500ml frisca lichida un iaurt de 500 g de fructe sau vanilie un pachet de foi de gelatina (12 foi de gelatina) compot de caise (125g) comopt de ananas(125g) 125 g zahar pudra

Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)

Blatul cu cacao :- 4 galbenusuri; - 4 albusuri; - 100 g de zahar; - 50 g de faina; - 20 g de Ma�z�na (amidon); - 25 g de cacao de calitate; Pentru spuma de ciocolata neagra :- 225 g de ciocolata cu 60 % cacao minimum; - 80 g de lapte caldut; - 20 g de kirsch pur; - 300 g de smantana pentru frisca; - 125 g de visine din visinata sau din lichior de visine (in reteta griottines "Peureux"); Pentru insiropat blatul :- visinata sau lichior de la visine; - kirsch; Pentru decor si rubane/benzi :- 100 g ciocolata neagra; - 100 g ciocolata cu lapte; Pentru frisca :- 100 g de smantana lichida; - 50 g de zahar pudra ;

Tort racoritor cu crema de smantana, iaurt si capsuni

Ingrediente pentru blat: 100 gr unt (sau margarina Rama Maestro cub) 100 gr zahar 100 gr faina 2 oua 35 ml lapte 1 lingurita praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingurita rasa coaja de portocala macinata 1/2 lingurita coaja de lamaie macinata 1/2 lingurita sofran Ingrediente pentru crema: 350 gr capsuni si 2 linguri de zahar (frecate piure cu robotul) 200 gr crema de smantana (Pilos de la Lidl sau alta marca cu grasime min 32%) 400 gr iaurt gras (iaurt grecesc 10% grasime tot de la Lidl) 200 ml frisca lichida 170-200 gr zahar (daca vreti mai dulce puneti 200 gr) 2 plicuri de 10 gr gelatina inmuiata in 150 ml apa 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingurita esenta de rom 1 portocala taiata bucatele Ingrediente pentru ornat: 1 plic Tort Gelee (Dr. Oetker) ornamente coloratedin zahar sau 2 linguri zahar pudra vanilat