Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

E imposibil să nu existe un Mega Image și la tine în cartier, la care să apelezi de fiecare dată când îți trebuie ceva.

Dar ”Mega” nu e doar acel magazin de cartier unde găsești lucruri banale, ca la orice supermarket. În afară de clasicele Shop&Go, Mega Image are și magazine de tip concept store, unde găsești lucruri extrem de interesante, dacă ești pasionat de bucătărie, și nu numai.

Cărnurile marinate și maturate

Mai mulți bucătari celebri din România vin cu câte o propunere de carne numai bună de pus pe grătar. Joseph Hadad, Sorin Bontea, Adi Hădean, Alexandru Iacob sau Ashlie Dias dezvăluie, sub eticheta Le Boucher, câte o propunere de carne gata pentru gătit.

Frigărui, ceafă marinată, mușchi de vită, burger, kefta, cârnați, scăricică și, în principiu, tot ce merge pus pe grătar sau pe o tigaie bine încinsă găsești cu ambalajul Le Boucher. Ți-am făcut poftă să aprinzi grătarul?

Gusturi românești

Sigur ai văzut la Mega ambalajele acelea albe, cu logo roșu și negru. Sub eticheta Gusturi Românești găsești tot felul de produse, de la brânzeturi și mezeluri până la mici, carne tocată, dulciuri sau paste.

365

365 este brand-ul clasic al Mega Image și vei recunoaște eticheta imediat ce o vezi: cifrele sunt însoțite de logo-ul magazinului și găsești produse alimentare marcă proprie, dulciuri, produse de igienă, detergenți. Îți recomandăm să încerci gaufrele: pot fi un mic dejun sau un desert perfect, alături de un sirop dulce și fructe proaspete.