Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Nu stim altii cum sunt, dar noi ne-am facut un scop din a descoperi locurile unde se mananca cel mai bine, din Bucuresti si nu numai. Capitolul de azi: burgerii. Cineva a avut ideea de a scoate banalul burger din fast-food si de a-i da un aer sofisticat, fusion, chiar de lux in cazuri extreme.

Daca esti fan burgeri, sigur ai incercat deja cateva locuri si ti-ai creat un top personal. Daca abia acum ii descoperi, avem cateva sugestii pentru tine. Indiferent ca esti in cautarea ineditului, sau vrei sa mananci bine cu bani putini, acestea sunt locurile pe care ar trebui sa le vizitezi.

Vivo Fusion Bar

(Facebook)

Pentru multi nu va fi o surpriza ca am rezervat locul intai pentru Vivo. E cel mai renumit din Bucuresti si pe buna dreptate! Preturile incep de la 18 lei pentru un burger si, respectiv, 6 lei o portie de cartofi. Daca vrei sa incerci ceva original, burgerul lor cu ulei de trufe e alegerea perfecta.

Locatie: Calea Floreasca Nr. 60
Plus: burgerii arata exact ca in pozele pe care le vezi pe Facebook.

Red Angus Steakhouse

(Facebook)

Daca vrei un local care sa te duca cu gandul la America, patria burgerilor, atunci Red Angus Steakhouse e alegerea ideala. Restaurantul este specializat pe preparate din carne de vita, iar burgerul nu are cum sa te dezamageasca. Preturile incep de la 29 de lei si pot ajunge la peste 40.

Locatie: Strada Franceza Nr. 56
Plus: decorul e fix ce trebuie ca sa te bucuri 100% de burger.

Switch.eat

(Facebook)

Cu ce vin ei nou? In fiecare saptamana au un burger-vedeta, asa ca daca i-ai incercat deja pe toti din meniul clasic, poti gasi mereu ceva nou. Preturile sunt intre 28 si 44 de lei (burger + cartofi, pentru ca, nu-i asa, ce ar fi burgerul fara cartofi alaturi?!) Fac si livrari, asa ca daca ti se face pofta si esti la birou...

Locatie: Strada Horei nr. 34
Plus: un alt tip de burger e vedeta in fiecare saptamana.

Circus Pub

(Facebook)

Daca nu ne crezi pe cuvant ca sunt buni, iti spunem doar atat: au castigat competitia burgerilor de anul acesta de la Burger Fest. Preturile sunt decente (incepand de la 18 lei) si au si cartofi prajiti clasici, in caz ca nu iti plac cei congelati sau wedges.

Locatie: Bd. Lacul tei Nr. 65
Plus: raport excelent pret-calitate.

Oro Toro

(Facebook)

Daca ti se face foame la mall si vrei sa mergi la sigur, uita-te dupa Oro Toro. Burgerii de aici au o aroma aparte de barbeque, carnea este suculenta si deloc uscata, iar preturile pentru burger, cartofi si suc incep de la 15 lei si ajung pana la 25. Daca nu esti neaparat adeptul ideii de mancat la mall, ar trebui sa stii ca nu au restaurante propriu-zise altundeva in oras.

Locatie: Afi Palace Cotroceni, Mall Promenada, Bucuresti Mall, Park Lake, Veranda Mall, Baneasa Shopping City, Mega Mall, Plaza Romania.
Plus: trebuie sa incerci sosurile, se potrivesc perfect cu cartofii.

PS: alegerile sunt intotdeauna subiective, asa ca daca noua ne-a placut si tie nu... Sau daca stii si alte locuri unde se mananca bine (mai ales burgeri), da-ne de veste, nu le tine numai pentru tine!