Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Dacă îți plac deserturile pe bază de bezea, trebuie să încerci preparatele de la Tort De Bezea. Mini bezele, torturi sau cupe - toate sunt extrem de gustoase și în combinații dintre cele mai diverse.

Crocantă și aerată, bezeaua este unul dintre deserturile cele mai intrigante. Se face de zeci de ani în bucătăria românească, dar este un preparat sensibil și migălos și e nevoie de câteva clipe de neatenție ca să se transforme dintr-un deliciu într-un fiasco.

Dacă sunteți fani bezea, dar nu aveți curaj să reproduceți astfel de desert în propria bucătărie, trebuie să știți că sunt o mulțime de cofetării fizice și online de unde puteți comanda bezele delicioase. Am încercat și noi câteva din București, dar dintre toate, unul ne-a atras atenția în mod deosebit.

Tort De Bezea este un proiect demarat în urmă cu câțiva ani, care a ajuns să facă cele mai renumite torturi de bezea. Simona, proprietara, avea puțin peste 20 de ani atunci când a început. Cumpăra singură ingredientele și tot ea se ocupa de livrări în București. Încet-încet, afacerea a crescut, paleta de opțiuni s-a diversificat și torturile ei apar peste tot pe rețelele de socializare.

Atunci când te uiți pe site sau pe pagina de Instagram, este aproape imposibil să te hotărăști ce să comanzi. Toate arată incredibil de apetisant, și totuși, niciunul nu seamănă cu altul. Noi am ales trei favorite, pe care le-am (re)comanda la orice oră și cu orice ocazie.

3 favorite

Tortul cu Kinder Bueno

Tortul cu fructe de pădure

Tortul cu Limoncello

Prețul unui tort începe de la 100 ron/ kg și crește direct proporțional cu cantitatea. Un tort de un kilogram este suficient pentru 5-6 persoane. Comanda se face online, dar găsiți deserturile Tort De Bezea și la Caru' cu Bere, Hanul lui Manuc, Zen Sushi.