Simona Halep investește în afaceri banii pe care i-a câștigat din tenis. Jucătoarea construiește un complex hotelier în stațiunea Mamaia, dar și-a deschis de curând o cafenea în Constanța, orașul ei natal.

Dacă ajungeți prin Constanța și vă iese în cale un local cu numele SH Cafe, să știți că nu este întâmplător. Este cafeneaua pe care și-a deschis-o Simona Halep în luna mai, iar de la începutul verii s-a deschis și terasa exterioară.

Ce poți servi la terasa Simonei Halep?

Cafele, fresh-uri, deserturi, dar și salate, pizza, burgeri sau mic dejun. Interesant este că localul are tot felul de oferte cu care să-și fidelizeze clienții.

Două cappuccino comandate costă 12 lei, așa că dacă ai venit cu iubitul/iubita sau cu o prietenă, este în avantajul vostru.

Mic dejun

Croissant sau toast, cafea sau cappuccino și un fresh costă 16 lei.

Poți opta pentru un sandviș cu șuncă și cașcaval, o cafea și o apă sau un suc, pentru care vei plăti tot 16 lei.

Prânz

Dacă ajungi la prânz la SH Cafe, poți alege dintre o salată și o cafea sau apă (19 lei) sau o pizza Quattro Stagioni cu apă sau suc (25 de lei). Pentru orice pizza sau burger comandate, berea este din partea casei.

Dacă ieși la masă cu încă o persoană, trebuie să știi că pentru două pizza comandate veți plăti 30 de lei.

Locația

Localul se află în centrul orașului Constanța, la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Decebal.

Cafeneaua este destul de spațioasă, așa că dacă vrei să organizezi o ieșire cu mai mulți prieteni sau colegi, e un loc potrivit.

Interiorul este luminos și cald, predomină culorile deschise și atmosfera intimă. SH Cafe are și o terasă acoperită, deschisă la începutul verii.