Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Pe de alta parte, daca rontai pe tot parcursul zilei, in special alimente cu o valoare nutritiva mica, poti lua kilograme in plus. Aceste 5 gustari sunt alegeri inteligente care te pot ajuta sa pierzi in greutate.

Migdale

Un studiu a aratat ca persoanele care au mestecat bine migdale (pana la 40 de mestecaturi) s-au simtit mai pline decat cele care au mestecat aceleasi cantitati de nuci de mai putine ori.

Grapefruit

Grefele sunt "alimente de dieta", iar aceasta replica ar putea fi justificata: un studiu a constatat ca atunci cand oamenii au mancat pur si simplu grapefruit cu fiecare masa, au pierdut pana la 1 kilogram jumatate in trei luni.

Grefele pot ajuta la scaderea poftei de msncare prin scaderea nivelurilor de insulina, spun cercetatorii.

Naut

Pastreaza o conserva cu naut in camara. Are o textura de carne si o aroma de nuci, si o multime de fibre care dau satietate si o cantitate mica de proteine. Incearca sa le prajesti pentru o gustare crocanta.

Struguri

Tine strugurii in congelator pentru o gustare usoara. Pentru ca sunt dulci si ii savurezi individual si incet, vei obtine o mare satisfactie pentru doar o mana de calorii.

Ciocolata

Rasfata-te in fiecare zi. Crezi sau nu, oferindu-ti cate o recompensa poate fi secretul pentru a pierde in greutate - pentru totdeauna. Scopul de a fi "prea bun" te face sa esuezi. Daca iti place un pahar de vin la cina, fa loc pentru el. Preferi desertul? Sari peste bautura si opteaza pentru o ciocolata cu continut scazut de calorii.