Cine a zis că o rețetă de mâncare nu poate deveni virală?! Ei, bine, o banală rețetă de spaghetti i-a înnebunit pe pasionații de mâncare și nu numai. Se face repede, ușor, arată într-un mare fel și a devenit mai populară decât orice altă rețetă de paste.

Atunci când cei de la Delish.com au postat-o pentru prima dată, Facebook-ul a luat-o razna pur și simplu. Peste 70.000 de oameni au distribuit-o, iar rețeta s-a viralizat rapid. Dacă vă place combinația de paste cu sos de brânză, trebuie neapărat să o încercați!

(www.delish.com)

Ingrediente:

350g spaghetti
2 lingurițe ulei de măsline
3 căței de usturoi
3/4 cană de smântână pentru gătit
3/4 cană supă de pui
3/4 cană de parmezan ras
piper proaspăt
pătrunjel proaspăt

(www.delish.com)

Mod de preparare:

Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Le scurgeți, dar păstrați jumătate de cană din apa în care au fiert.

Puneți într-o tigaie pe foc uleiul de măsline și usturoiul tocat mărunt. După ce s-a rumenit, adăugați smântâna, supa de pui și apa în care au fiert spaghetele.

Puneți pastele în tigaie și amestecați până când se omogenizează cu sosul. Opriți focul și adăugați parmezanul ras, amestecând încontinuu. Dacă sosul este prea gros, mai puteți adăuga din apa în care au fiert pastele. Puneți sare și piper proaspăt măcinat și pătrunjel tocat mărunt. Poftă bună!