Daca iti place sa consumi, din cand in cand, aceasta bautura rafinata, dar esti atenta si la numarul de calorii, iata o veste minunata.

Amanda Scott, CEO al Thomson & Scott, a creat o sampanie, ce contine doar jumatate din cantitatea de zahar, astfel incat sa o poti consuma, dar sa te simti vinovat doar pe jumatate.

Desi este disponibila in prezent numai in Marea Britanie, speram ca gama "Skinny" va ajunge, in scurt timp, si la noi. Cu doar 67 de calorii per 100 ml, un pahar de sampanie are mai putine calorii decat o banana care contine 90 de calorii. Fiecare sticla de Prosecco Skinny contine doar 7-grame de zahar, comparativ cu aproximativ dublu intr-o sticla medie.

Dar vestile bune nu se opresc aici. Thomson & Scott, au adaugat, la colectia lor si o sampanie Skinny.

Continutul mai mic de zahar al gamei Skinny inseamna ca acestea nu sunt la fel de dulci, insa au o aroma usoara si o consistenta cremoasa si uscata, fiind usor de baut si mult mai sanatoase decat variantele obisnuite.

"Angajamentul nostru pentru transparenta in alimente si bauturi ne face o alegere perfecta pentru clientii care doresc mai putin zahar in viata lor, dar nu doresc sa faca compromisuri in ceea ce priveste gustul", a explicat Scott.

Strugurii utilizati in gama Skinny sunt 100% fructe ecologice cultivate la poalele lantului muntos Dolomite din Italia.