O prajitura pentru care nu ai nevoie de cuptor este un desert perfect.

Batoane De Cocos Cu Caise - Fara Coacere
Timp total 1 oră

Ingrediente

  • 125g unt
  • 50ml smantana
  • 200g ciocolata alba
  • 1 1/2 cani caise uscate
  • 250g biscuiti, zdrobii
  • 1 cana de nuca de cocos deshidratata
  • Glazura:
  • 25g unt, topit
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 350g zahar pudra

Mod de preparare

1. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.

2. Se pune untul si crema intr-o cratita la foc mediu, se da in fiert, apoi se ia de pe foc.

3. Se adauga ciocolata si se amesteca pana se topeste. Se raceste usor, apoi se amesteca cu caise, biscuitii macinati si nuca de cocos. Se preseaza amestecul in tava de copt si se raceste in frigider timp de 1 ora.

4. Pentru a face glazura, se combina untul, sucul de lamaie si 2 linguri de apa calda intr-un castron mare. Se adauga zaharul pudra si bate pana la omogenizare. Se intinde peste compozitie si se raceste. Se feliaza in tava si se serveste.