Trebuie sa incerci acesti biscuiti italienesti!
Timp total 55 minute
Ingrediente
- 50g unt
- 50g migdale
- 115g zahar pudra
- 1 ou
- 15ml lichior Grand Marnier
- 1 portocala - coaja rasa
- 175g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita de coriandru macinat
- 40g malai
- 50g fistic
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 170C. Se unge o tava cu grasime si se tapeteaza cu foaie de copt. Prajesc migdalele in cuptor timp de 5-10 minute. Se racesc.2. Se pun untul si zaharul intr-un bol. Se bat pana se formeaza o crema omogenizata. Se adauga oul, lichiorul si coaja. Se adauga faina, praful de copt, coriandru si mamaliga. Se amesteca pana se formeaza un aluat.
3. Pe o suprafata presarata cu faina, se adauga migdalele si fisticul in aluat. Se injumatateste amestecul si se formeaza din fiecare jumatate cate o forma alungita.
4. Se pune pe o foaie de copt si se coc timp de 30 minute. Se racesc timp de 10 minute, apoi se taie in felii de 1 cm. Se aseaza biscotti taiati si se mai coc timp de 5-10 minute, pana se rumenesc. Se racesc.