Nu numai ca sunt deliciosi, dar acesti biscuiti perfecti pentru cafea, sunt si fara gluten.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 5 albusuri de ou, usor batute
- 1 1/3 cani faina de migdale
- 2 lingurite coaja de lime, rasa fin
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 1/2 cani zahar pudra, cernut
- 2/3 cana faina fara gluten
- 150g unt, topit si racit
- 1 1/2 cani zmeura congelata
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 190C. Se unge o tava de briose. Se combina albul de ou, faina de migdale, coaja de lime, sucul de lamaie, zaharul pudra, faina si unt intr-un bol. Se imparte amestecul uniform in tava pregatita. Se acopera cu zmeura.2. Se da la cuptor timp de 20-22 de minute sau pana cand capata o culoare aurie si este ferm la atingere. Se lasa sa se raceasca in tava timp de 2 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca complet. Se servesc.