Daca esti preocupata de un stil de viata sanatos, dar nu poti sa renunti la dulciuri, incearca aceasta reteta care nu contine gluten.

Biscuiti Fara Gluten
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 200g faina fara gluten
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 2 lingurite praf de copt
  • 30g unt rece, tocat
  • 125ml smantana
  • 125ml apa minerala
  • lapte
  • gem de fructe
  • frisca

Mod de preparare

1. Se amesteca faina, zaharul, praful de copt si un varf de cutit de sare intr-un bol.

2. Folosind varfurile degetelor , se incorporeaza untul in amestecul de faina. Se face o adancitura in centrul amestecului. Se adauga smantana si apa minerala. Se amesteca bine pana cand toate ingredientele sunt incorporate. Se transfera pe o suprafata de lucru si se framanta usor. Se intinde aluatul pana la o grosime de 2 cm. Cu ajutorul unei guri de pahar, se taie aluatul in 12 biscuiti rotunzi.

3. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pun biscuitii pe o foaie de copt usor unsa. Se periaza cu lapte. Se dau la cuptor timp de 20 de minute sau pana cand capata o culoare aurie. Se servesc cu gem si frisca.