Iubitorii de cafea stiu cat sa aprecieze biscuitii care se potrivesc perfect cu gustul dulce-amarui al cafelei.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 5 albusuri de ou, usor batute
- 1 1/2 cani alune macinate
- 1 1/2 cani zahar pudra, cernut
- 2/3 cana faina fara gluten
- 150g unt, topit si racit
- 30 ml cafea espresso, racita
- 90g bloc ciocolata neagra, tocata
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 190C. Se unge o tava de briose si se tapeteaza cu faina. Se combina albusul de ou, alune, zahar pudra, faina, unt si espresso intr-un bol. Se imparte amestecul uniform in tava. Se acopera cu bucati de ciocolata.2. Se da la cuptor timp de 15 minute sau pana cand capata o culoare aurie si este ferma la atingere. Se lasa in tava timp de 2 minute, apoi se lasa sa se raceasca complet. Se serveste.