Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Aperitive și gustări
Briose aperitiv
Timp total
30 minute
Ingrediente
2 oua, 100 ml lapte, 150 g sunca, 1 ardei gras rosu, patrunjel verde, 100 g masline, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, piper, 1 cana faina
Recomandări
1
Care este cel mai slab pește. 10 pești care au puține calorii
2
Paste cu brânză la cuptor - cea mai ușoară rețetă
3
Sos pentru somon, cu usturoi, gata în doar câteva minute
4
Sos olandez (hollandaise) - rețeta originală. Cum se prepară, trucuri utile și la ce feluri de mâncare poate fi folosit
5
50 alimente bogate în fier. Ce să mănânci cînd ai lipsă de fier
6
Obrăjori de porc - Ce sunt și cum îi poți găti
7
Friptură de porc la cuptor. 22 rețete savuroase pentru prânz sau cină
8
Plăcintă cu dovleac și foi din comerț
9
Tartă simplă cu mere - rețeta perfectă cu aluat fraged, zahăr brun și scorțișoară
10
Șnițele de porc. Cum le faci fragede și pufoase
Trending
Pește
Rețetă plachie de novac ca în Deltă
Fursecuri
Cum să faci cele mai bune fursecuri cu nuci și ciocolată
Dulciuri și prăjituri
Coajă de lămâie confiată - cum se face simplu și la ce o folosești
Pâine
Pâine cu lapte - iese pufoasă de fiecare dată și se desface în fâșii
Prăjituri
Brioșe cu ciocolată - rețetă de post
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte - rețetă egipteană