Aceste briose cu piersici sunt subtil aromatizate cu lichior de migdale. Perfecte pentru mic dejun.

Briose Cu Amaretti Si Piersici
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 250g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 125g zahar pudra
  • 2 oua
  • 90ml ulei de floarea-soarelui
  • 250g iaurt de soia
  • 2 lingurite esenta de migdale
  • 8 biscuiti amaretti, rupti
  • 1 piersica mare, taiata in bucati de 1 cm

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se unge o tava de briose.

2. Se cerne faina si praful de copt intr-un bol. Se bate zaharul cu un varf de cutit de sare, oua, ulei, iaurt de soia si esenta de migdale intr-un alt castron, apoi se adauga la faina. Se amesteca de cateva ori. Se adauga bucatile de biscuiti si de piersici. Se toarna amestecul in tava de briose si se coace timp de 25-30 minute. Se lasa sa se raceasca si se servesc.