Incearca aceste ciuperci aromate, cu un pesto de rucola, ca un starter usor sau un pranz satisfacator.

Ciuperci Cu Pesto De Rucola
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 75g caju
  • 5g rucolla
  • 25g busuioc
  • 75g Grana Padano, ras
  • 150ml ulei de masline
  • 250g ciuperci

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Pentru a face pesto, se pune caju intr-un blender si se amesteca pana se transforma intr-o pudra fina. Se adauga rucolla, busuiocul si branza si se amesteca. Apoi se toarna uleiul intr-un flux lent si se amesteca pana se. Se condimenteaza bine cu sare si piper negru proaspat macinat si se lasa deoparte.

2. Se pun ciupercile pe o tava, tapetata cu hartie de copt si se imprastie fiecare cu o lingurita de pesto. Se coc timp de 25-30 minute, pana cand ciupercile sunt fragede, apoi se servesc.