Incearca aceste ciuperci aromate, cu un pesto de rucola, ca un starter usor sau un pranz satisfacator.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 75g caju
- 5g rucolla
- 25g busuioc
- 75g Grana Padano, ras
- 150ml ulei de masline
- 250g ciuperci
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Pentru a face pesto, se pune caju intr-un blender si se amesteca pana se transforma intr-o pudra fina. Se adauga rucolla, busuiocul si branza si se amesteca. Apoi se toarna uleiul intr-un flux lent si se amesteca pana se. Se condimenteaza bine cu sare si piper negru proaspat macinat si se lasa deoparte.2. Se pun ciupercile pe o tava, tapetata cu hartie de copt si se imprastie fiecare cu o lingurita de pesto. Se coc timp de 25-30 minute, pana cand ciupercile sunt fragede, apoi se servesc.