Gustarea perfecta langa o cana cu lapte cald, sau, si mai bine, ciocolata calda.

Cookies Cu Fulgi De Ciocolata
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 125g unt
  • 250g zahar brun
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 225g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100g ciocolata neagra
  • 100g ciocolata alba

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.

2. Se pun untul si zaharul brun intr-un castron si se bat cu un mixer pana se ingroasa. Se adauga esenta de vanilie si ou, apoi se bate pana se omogenizeaza. Se cerne faina, praful de copt si un varf de cutit de sare si se amesteca. Se adauga bucati de ciocolata neagra si alba.

3. Cu ajutorul unei linguri, se pune amestecul in tava la distanta 4-5cm. Se da la cuptor timp de 15-20 de minute pana devin aurii.

4. Se raceste timp de 5 minute in tava, apoi se transfera pe un platou sa se raceasca complet. Se pot tine intr-un container etans, timp de 2-3 zile.