Un preparat care va deveni, in scurt timp, preferatul familiei.

Cotlete de porc la gratar, cu zahar brun
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 1/2 ceasca de zahar brun
  • 1/2 ceasca de suc de mere
  • 4 linguri de ulei vegetal
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1/2 lingurita de ghimbir
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite de amidon de porumb
  • 1/2 cana de apa
  • 6 cotlete de porc dezosate

Mod de preparare

1. Se incinge un grill.

2. Intr-o cratita mica, se combina zaharul brun, sucul de mere, uleiul, sosul de soia, ghimbirul, sarea si piperul. Se dau in fiert. Se combina apa si amidonul de porumb intr-un castron mic si se adauga in amestecul de zahar brun. Se amesteca pana se ingroasa.

3. Se unge grill-ul cu putin ulei. Se gateste carnea timp de 10-12 minute, pe ambele parti. Se perie cu sosul chiar inainte de a lua cotletul de pe gratar. Se serveste cu sosul ramas.