Un preparat care va deveni, in scurt timp, preferatul familiei.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 1/2 ceasca de zahar brun
- 1/2 ceasca de suc de mere
- 4 linguri de ulei vegetal
- 1 lingura de sos de soia
- 1/2 lingurita de ghimbir
- sare si piper dupa gust
- 2 lingurite de amidon de porumb
- 1/2 cana de apa
- 6 cotlete de porc dezosate
Mod de preparare
1. Se incinge un grill.2. Intr-o cratita mica, se combina zaharul brun, sucul de mere, uleiul, sosul de soia, ghimbirul, sarea si piperul. Se dau in fiert. Se combina apa si amidonul de porumb intr-un castron mic si se adauga in amestecul de zahar brun. Se amesteca pana se ingroasa.
3. Se unge grill-ul cu putin ulei. Se gateste carnea timp de 10-12 minute, pe ambele parti. Se perie cu sosul chiar inainte de a lua cotletul de pe gratar. Se serveste cu sosul ramas.