O reteta clasica japoneza, care merge perfect langa o salata de ridichii.

Cotlete De Porc Cu Sos Tonkatsu
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 65g pesmet
  • 50g seminte de susan
  • 2 linguri faina
  • 2 oua, usor batute
  • 4 x 200g cotlete de porc
  • ulei de floarea-soarelui
  • ridichii, taiate in felii subtiri
  • Sos Tonkatsu:
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura sos Worcestershire
  • 100ml sos de rosii
  • 1/4 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita de ghimbir macinat

Mod de preparare

1. Se combina pesmetul, semintele de susan si faina intr-un castron si se asezoneaza. Intr-un castron separat, se combina ouale si o lingura de apa. Se trece fiecare cotlet de porc prin amestecul de ou, apoi prin cel de pesmet si se pun deoparte pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se incalzeste ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga cotletele si se prajesc timp de 3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.

2. Intre timp, pentru sosul Tonkatsu, se combina toate ingredientele intr-un bol.

3. Se servesc cotletele cu sos Tonkatsu si ridichii.