Timp total 55 minute
Ingrediente
- 1 bulb de fenicul, taiat in felii groase pe lungime
- 1 mar, taiat felii
- 1 ceapa rosie, taiata felii
- 1 lamaie, taiata felii
- 4 catei de usturoi
- 60 ml ulei de masline
- 4 x 200g cotlete de porc
- 125 ml cidru de mere
- 1 lingura mustar
- patrunjel
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C.2. Se pun feliile de fenicul, mar, ceapa, lamaie si usturoiul intr-o tava, se stropesc cu 2 linguri de ulei, se asezoneaza si se amesteca. Se lasa la cuptor timp de 30 de minute.
3. Intre timp, se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Se asezoneaza cotletele si se prajesc timp de 2 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt aurii.
4. Se combina cidrul si mustarul, apoi se adauga in tigaie si se fierb timp de inca 2 minute sau pana cand lichidl se reduce usor. Se adauga cotletele in tava, alaturi de legume, se toarna peste sosul de cidru si se lasa la cuptor pentru inca 5 minute sau pana cand carnea este gata si legumele sunt fragede.
5. Se adauga patrunjel si se serveste.