Acest preparat poate constitui o alternativa la humus.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 1 ardei gras rosu, taiat felii
- 1 ardei gras galben, taiat felii
- 4 baby morcovi
- 1 andiva (numai frunzele mai mici, interioare)
- Pasta de ton:
- 400g conserva fasole, scursa
- 185g conserva ton, scursa
- 1/2 lingurita boia
- 1 lingura capere, scurse
- 2 linguri de suc de lamaie
- 1 lingura ulei de masline
- Cateva crengute de cimbru, pentru ornat
Mod de preparare
1. Pentru pasta, se amesteca fasole, ton, boia, caperele si sucul de lamaie cu ajutorul unui blender, cu putina sare si piper. Se amesteca pana cand se formeaza o pasta aspra.2. Se transfera intr-un bol, apoi se stropesc cu ulei si se orneaza cu crengute de cimbru. Se aranjeaza legumele pe un platou si se serveste.