Atunci cand ai pofta de ceva special, incearca acest preparat inspirat din bucataria marocana.

Frigarui Marocane De Pui
Timp total 35 minute

Ingrediente

  • 750g piept de pui, taiat in bucati
  • 2 linguri de condimente marocane
  • 1 1/4 cani supa de pui
  • 1 cana cuscus
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150g ardei gras rosu, facute la gratar
  • 150g vinete, facute la gratar
  • 1/3 cana frunze de coriandru
  • 1/3 cana iaurt grecesc

Mod de preparare

1. Se pune carnea de pui pe o farfurie. Se presara bine cu condimente si se pune pe frigarui.

2. Se pune supa intr-o cratita la foc mare. Se acopera si se da in fiert. Se ia de pe foc si se adauga cuscus. Se amestecs cu o furculita. Se acopera si se lasa sa stea timp de 5 minute.

3. Se transfera cuscusul intr-un castron mare. Se stropeste cu ulei. Se amesteca cu o furculita pentru a separa boabele. Se adauga ardei gras, vinete și coriandru. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca usor.

4. Se ung frigaruile cu ulei. Se pun pe gratar. Se lasa timp de 3 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gatit.

5. Se pune salata de cuscus in boluri. Se acopera cu frigarui si se serveste cu iaurt.