Aceste fursecuri contin ovaz si iti vor da o senzatie de satietate pentru mai mult timp. Mai mult, contin si putine calorii.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 50g migdale, prajite
- 150g fulgi de ovaz
- 90g faina
- 50g caise uscate, tocate
- 70g de zahar brun
- 125g margarina, topita
- 3 linguri sirop auriu
- 2 banane, piure
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 1 ou
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt.2. Se pun toate ingredientele uscate intr-un bol. Se adauga margarina, sirop, banane, esenta de vanilie si oul, se amesteca bine si se pune, cu ajutorul unei linguri, in tava pregatita. Se netezete suprafata si se coace timp de 20-25 min, pana cand capata o culoare aurie. Se racesc timp de 10 min, apoi se taie in 20 de patrate si se lasa in tava pana se raceste complet.