Clasica reteta de ardei umpluti, reinventata, cu inele de ardei pentru un plus de gust si mai putin timp in bucatarie.

Inele de ardei gras, umplute
Timp total 1 oră și 15 minute

Ingrediente

  • 900g carne tocata de vita
  • 1 cana de orez fiert
  • 1 ceapa, cubulete
  • 2 oua
  • 1/2 cana de porumb fiert
  • 1 morcov, tocat
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura de pesto de rosii deshidratate
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri marar proaspat tocat
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • sare si piper negru macinat, dupa gust
  • 4 ardei grasi galbeni, curatati si taiati in inele
  • 2 rosii, cubulete
  • 1/2 ceasca de sos de paste
  • 1/2 ceasca de supa de pui
  • 3 cepe verzi, felii subtiri

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C.

2. Se combina carnea de vita, orezul, ceapa, ouale, porumbul, morcovul, o lingura de ulei de masline, pesmetul, pesto, patrunjelul, o lingura de marar, usturoi, sare si piper negru intr-un castron mare.

3. Se combina restul de ulei de masline, rosii, sosul de paste, supa de pui, ceapa verde si mararul ramas intr-un bol.

4. Se aranjeaza inelele de ardei intr-un vas termorezistent. Se umple fiecare inel cu amestecul de carne de vita si orez. Se acopera cu amestecul de sos de paste. Se acopera vasul cu folie de aluminiu.

4. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute. Se indeparteaza folia de aluminiu si se continua coacerea pana cand carnea de vita este rumenita, aproximativ 20 de minute.