O mancare picanta, de origine africana.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 1 1/2 lingurita ulei
- 1/2 ceapa, taiata marunt
- 1/2 ardei gras, rosu, taiat marunt
- 2 catei de usturoi, maruntiti
- 125g carne tocata de miel
- 125g carne tocata de curcan
- 1/4 lingurita sare
- 2 rosii, maruntite
- 200g naut - conserva
- 1 1/2 lingurita praf de chilli
- 1/8 lingurita scortisoara
- 1 lingura menta maruntita
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul int-o cratita, la foc mediu. Se adauga ceapa, ardeiul gras si usturoiul si se calesc, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.2. Se adauga carnea de miel si de curcan si se fierbe, amestecand, pana cand nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
3. Se adauga rosiile si se fierb, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie.
4. Se adauga nautul, praful de chili si scortisoara si se fierbe, amestecand.
5. Se serveste garnisit cu menta.