O reteta foarte simpla si aromata, pentru weekendurile petrecute in doi.
Timp total 1 oră și 45 minute
Ingrediente
- 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 kg pulpa de miel, cubulete
- 2 cepe mari, taiate in felii subtiri
- 2 cartofi mari, tocati
- 150g pasta de curry picanta
- 2 x 400g cutii de rosii tocate
- 2 x 400g cutii naut, scurs si clatit
- chutney de mango
- 2 lamai - sucul
- coriandru proaspat, tocat
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie cu capac si se prajeste carnea de miel pana cand se rumeneste. Se scoate din tigaie si se pune deoparte intr-un castron mare. Se adauga ceapa si cartofii in tigaie si se gatesc timp de 8-10 minute, amestecand in mod regulat.2. Se pune carnea de miel, din nou, in tigaie. Se adauga pasta de curry, rosiile si nautul, apoi se da in fiert. Se acopera si se fierbe timp de 1 ora pana cand carnea este frageda, apoi se adauga chutney. Se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.
3. Se pune in boluri, se presara cu coriandru tocat si se serveste cu paine.