Un mod perfect de a gati carnea de porc, mai ales ca dulceata caiselor completeaza perfect gustul carnii.
Timp total 55 minute
Ingrediente
- 900g muschi de porc
- 1/4 cana unt
- sare si piper, dupa gust
- 1 lingurita de cimbru
- 2 lingurite praf de usturoi
- 510g gem de caise
- 2 linguri de miere
- 1/4 vin rosu sec
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 175C.2. Se perie untul peste carnea de porc. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
3. Se combina pudra de usturoi, gemul de caise, mierea si vinul intr-un bol separat.
Se lasa carnea de porc in cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute. Se scoate carnea de porc din cuptor si se perie cu sosul de caise. Se intoarce carnea de porc la cuptor si se mai lasa aproximativ 15 minute. Se scoate, se taie in felii si se serveste cu sosul de caise.